torstai 23. tammikuuta 2014

music , inspirations and something about my equestrian life

Eli tää postaus ei ole saman lainen kun edelliset ( eli en kerro päivästäni sen koommin)
Mun päivä oli ihan normaali päivä. Mulla oli tänään äidinkieltä, matikkaa ja 2 tuntia liikuntaa(oltiin uimassa.. unticooper.. epäonnistuin täysin ja sain vaan 7+ siittä.. -.- ärsyttää tosi tosi paljon kun oisin pystynyt parempaan) ja vikat kaks tuntia musiikkia.


Musiikki

Mä kuuntelen tosi paljon musiikkia. Musiikki on mulle melkein kun koko elämä (siis kuunteleminen ja mukana tanssiminen/laulaminen EI soittaminen)
Mun musiikkimakuun kuuluu enimmäkseen Rap ja tällänen tietyn lainen tekno..
No siis tällä hetkellä kuuntelen/jankkaan näitä biisejä;
1, Katy Perry ft.Juicy J -Dark Horse     http://youtu.be/F9S-88WxPdE

2, Flo Rida - How i feel      http://www.youtube.com/watch?v=jySEEp6v6SU&list=PL_17s6YwPeXhAVMI4bAKS3wFT3LLjg-Sl&feature=share&index=1

3, Pitbull ft. Kesha - Timber    http://www.youtube.com/watch?v=hHUbLv4ThOo&feature=share&list=PL_17s6YwPeXhAVMI4bAKS3wFT3LLjg-Sl&index=2

4,Avicii - Hey Brother    http://www.youtube.com/watch?v=YxIiPLVR6NA&list=PL_17s6YwPeXhAVMI4bAKS3wFT3LLjg-Sl&feature=share&index=3

5, Tupac - Only god can judge me     http://youtu.be/padvnsLUhUM

6, Eminem ft.Rihanna - Monster      http://youtu.be/EHkozMIXZ8w

7, Eminem - Survivel      http://youtu.be/NlmezywdxPI

8,Eminem - when i m gone       http://youtu.be/1wYNFfgrXTI

9, Macklemore - Cant Hold us    http://youtu.be/2zNSgSzhBfM

10,Flo Rida - I cry    http://youtu.be/OLuWHr6-0YQ

On toki tosi tosi paljon muitakin mutta tuossa nyt tuollainen top 10.
Saan musiikista tosi paljon motivaatiota ja inspiraatiota.


Inspiraatioita

Tuosta sainkin hyvän aasinsillan tähän aiheeseen.
     Eli ratsastajana tarviin tosi paljon inspiraation lähteitä jotta mulla olis motivaatiota suoriutua haasteista.. Tälläisiä ovat esimerkiksi hyvä musiikki ^^, komedia- elokuva, jotain hauskoja tai tunteita herättävät inspiraatio videot (youtube) tai oikeesti vaan hyvä ystävä jonka kanssa pidän hauskaa ja saan olla oma itseni eikä jokaisen jutun jälkee tuu jotai tylyä esim.. heikko vitutus tai mitä v**** tai ok  tai KOOjnejne.. Sellaisia ystäviä keiden seurassa saan olla niinkuin itse huvittaa ja keien kanssa oon oikeesti saanu nauraa ihan keuhkot pihalle on Jassu ja PihlaAnnika.. Sanon siks PihlaAnnika koska mulla on kaks ystävää joiden nimet on kummankin Pihla niin..
no kuitenkin näiden kahen kaa oon saanu nauraa ja itkee ja kokee vaik minkälaisii väärinkäsityksii ja kommelluksii :) ootte parhaita tytsyt :* 
   Mutta takaisin asiaan.. Eli kun oon ratsastaja ja kaikkia ratsastajia pelottaa/jännittää joissain vaiheissa.
Sen takia on hyvä katsoa vaikka youtubesta kaikennäköisiä Equestrian Inspirations- videoita. Itse olen sen virheen tehnyt että olen katsonut Epäonnistumis videoita youtubesta ja sitten ollut aivan paniikissa jos on alkanut tapahtuun tunnilla ett esim hevonen pääsee vapaaksi ja ryntäilee maneesia päästäpäähän sekopäisenä (kokeiltu) Joten en suosittele näitä videoita :)..
Equestrian Inspiration- videoita;


Sit tässä niille (anteeks en haluis sanoo tätä ) mutta tämä video on niille kusipäille jotka sanoo ja jankuttaa että ratsastus on ruualla leikkimistä.. Onhan lemmikkieläimen pitokin sitten eläinrääkkäystä.. 
ja Sit vaikka sählyn pelaaja, haloo.. te juoksette pienen muovipallon perässä hakaten toisianne mailoilla. samoin jääkiekko.. Mutta mä kunnioitan kaikkia jotka harrastaa ja nyt vaikka just sählyä ja lätkää korista & futista koska kaikille oma harrastus on oma passion.. koska en usko että mailmassa hirveesti on ihmisiä jotka harrastaa jotain mutta vihaa sitä ylikaiken.. siks en alota että te juoksette pallon perässä, hankkikaa elämä.. Kaikki urheilulajit ovat joukkue/tiimi ja kontaktilajeja. Kun mä ratsastan mulla on kontakti siihen hevoseen ja se on mun tiimi, jota vastaan taistelen henkeen ja vereen jos sillä tuulellla on. 

Tässä tääki video..


Saman lailla kaikilla urheilulajeilla on omat motivaati/inspiraatio videonsa. ja huomaatteko mitä? niin meilläkin!! mekin oikeesti tarvitaan välillä motivaatiota ja inspiraatiota jotta päästäis työskenteleen kunnolla hevosen/ponin kanssa. Ratsastaminen on siis kaukana paikallaa istumisesta !!

Kiitos ja anteeks..!

                                      -Nora 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti